Snowkick team

Jody van der Bom

Ski- en Snowboardtrainer

Jody van der Bom is een fanatieke ski en snowboard trainer en heeft vanuit die passie Snowkick een aantal jaren geleden opgericht! Het concept skileraar mee op vakantie is hij gestart nadat hij vaak de vraag kreeg of hij ook mee kon met mensen op vakantie als leraar. Deze vraag kreeg hij in de tijd dat hij nog bij diverse skischolen in Noord Nederland les gaf op de indoor rollerbaan. Hij heeft dus van zijn passie zijn beroep weten te maken en brengt nu alle passie die hij heeft voor de diverse wintersporten graag over op jou! Meer over Jody weten? Boek hem dan voor je komende wintersport!

Nigel van der Bom

Skitrainer

In het dagelijks leven is Nigel werkzaam als Facilitair manager in een van de grootste theaters van het noorden. Z’n vrije tijd besteed hij in de zomer aan watersporten zoals zeilen en surfen, daarnaast touren op z’n motor en nieuwe landen ontdekken. In de winter is hij zoveel mogelijk in de sneeuw te vinden zowel binnen- als buitenland. Mooiste ervaring in de sneeuw? De eerste lift omhoog en over een volledig geprepareerde piste naar beneden knallen zonder iemand tegen te komen. één met je ski’s en natuur. Wil jij ook zo genieten van de sneeuw? Ga met Nigel op pad!

Gerben de Vries

Gerben de Vries

Ski- en Snowboardtrainer

Gerben de Vries is van alle markten thuis. Hij is een ervaren skiër, maar ook een ervaren snowboarder. Wil je toffe pistes bezoeken? Dan kun je dit met Gerben zeker doen! Hij houd van een lekkere Apfelstrudel tussendoor, dus in de pauzes zal hij je meenemen naar heerlijke restaurantjes en stops. Hij is een echte genieter, maar ook een trainer die constant met de klant bezig is met het zetten van de puntjes op de i!

Wil jij met Gerben de bergen in? Boek dan nu een privé leraar en wie weet gaat hij met je mee!

Hans van der Bom

Hans van der Bom

Materiaalman en Skitrainer

Hans van der Bom, de materiaalman en skitrainer. Hij onderhoudt al ons materiaal vanuit zijn bedrijf www.skislijpenwaxen.nl. Daarnaast is hij ook graag in de sneeuw te vinden, dus hij zal ook een aantal weken voor ons op pad zijn om zijn passie uit te oefenen. Wil je meer weten over Hans? Laat je materiaal dan door hem onderhouden of boek hem voor op je wintersport!

Kom jij ons team versterken?

Wij van Snowkick zijn altijd opzoek naar goeie ski en snowboardleraren en trainers die ons team kunnen versterken. Je gaat dan voor ons op pad met groepen en zal in overleg met ons een aantal dagen of weken in de sneeuw staan. Ben jij een skileraar of snowboardleraar met ervaring en wil je komende winter niet voor de lokale skischool werken? Meld je dan bij ons aan. Wij bieden een beter salaris en extra’s! Meld je aan en we nemen contact met je op voor een gesprek!

Contact