Privacybeleid

Privacy Policy

Je privacy is voor Snowkick van groot belang. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze netjes gebruiken.
In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Snowkick allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.
Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Snowkick.

Afhandelen opdracht/offerte

Wanneer je bij ons een opdracht/offerte plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen.
Wij mogen je persoonsgegevens dan ook aan gebruiken voor onze diensten en trainers. Ook krijgen wij informatie over je
betaling van je bank of creditcardmaatschappij voor de betalingen van onze diensten.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, nickname, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en
factuuradres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven
jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).
Statistieken en profilering
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze dienst. Met deze statistieken verbeteren we onze dienst om zo
bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen je persoonsgegevens met elkaar combineren om
meer over jou te weten te komen. Uiteraard zullen wij je privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit
altijd aan ons melden.

Contactformulier

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je naam, e-mailadres en
telefoonnummer. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je
tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij
pakken.

Locatiegegevens

Soms is het nodig voor onze dienst Snowkick om te achterhalen op welke plek je bent. We vragen dan apart of we dit
mogen weten en alleen als je dan toestemming geeft, krijgen wij deze informatie.
Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware op je telefoon, tablet of computer. Wij hebben geen
controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen. Lees dus altijd ook hun
privacyverklaringen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan
andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een
vermoeden van een misdrijf). In onze dienst zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van
deze diensten je persoonsgegevens.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die
niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen
om je akkoord voor het gebruik van deze cookies. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar
sommige dingen van onze dienst werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij
geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze dienst gebruiken. Wij hebben een
verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij
hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten
Google de IP-adressen anonimiseren tenzij je in de cookie voorkeuren aangeeft dit niet anoniem toe te passen. Dit zorgt er
voor dat we onze website gemakkelijker kunnen analyseren en optimaliseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We
passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. We maken onder andere gebruik van een veilige
SSL verbinding en wachtwoord authenticatie.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum
hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen. Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de
contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

§ Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;

§ inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;

§ het laten corrigeren van fouten;

§ het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;

§ intrekken van toestemming;

§ bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon
aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder.
Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Natuurlijk zijn wij ook altijd bereikbaar voor klachten of vragen.

Contact

  • +31 611884891
  • info@snowkick.nl
  • Van Sminiaweg 9A, 8468MD Haskerdijken